Over mij

Mark Wildschut

Mijn naam is Mark Wildschut. Mijn naam staat voor mijn zaak. Wildschut betekent jachtopziener, jager, ook stroper. In het ‘schut’ zit zowel schieten als beschutten, beschermen. Ik kan raak schieten als het moet, iets treffend verwoorden, de vinger op de zere plek leggen. Maar ik kan ook bescherming en veiligheid bieden als dat nodig is.
De stroper in mij legt allang geen strikken meer, maar weet wel wat het is om verstrikt te zitten en geen uitweg meer te zien. En de ‘Mark’ in mij tot slot kan helpen zaken scherp te markeren en duidelijke grenzen te trekken.

Ik ben 55 jaar en vader van een jongen van 10. Ik ben afgestudeerd bij de Nederlandse Stichting Gestalt en heb een groot aantal aanvullende opleidingen gedaan, vooral voor relatietherapie. Ik ben voorts afgestudeerd in de filosofie en filosofisch vertaler. Die achtergrond neem ik mee in mijn werk als gestalttherapeut. Mijn jarenlange beoefening van de Chi Kung tot slot helpt me mijn cliënten ook in wat de therapie lichamelijk losmaakt helpend te ondersteunen.